Bli medlem

Välkommen som medlem i Värmdö Fågelklubb! Från och med 2019 tar vi enligt årsmötesbeslut 11 februari ut en medlemsavgift på 50 kr för fullbetalande medlem, 25 kr per familjemedlem och 25 kr för ungdomsmedlem (upp till 25 år). Betalas in till vårt Swishnummer eller via bankgiro (se högerspalten). 

Som medlem får du vårt nyhetsbrev cirka fyra gånger per år, förutom att vi förstås hoppas att du ofta går in på vår hemsida! Vi gör inga utskick med tryckt information.

Du är varmt välkommen till våra aktiviteter, som du hittar under Program

Har du frågor om medlemskapet? Eller vill anmäla dig utan att använda formuläret? Mejla medlemsansvarig: Majna Gemsjö.

OBS! Glöm inte att kontakta medlemsansvarig om du byter mejladress! 

Fyll i formuläret nedan - obs! du som varit medlem tidigare behöver inte fylla i formuläret en gång till i samband med att du betalar årsavgiften

Anledningen till att vi ber om ditt telefonnummer också är att vi ska kunna kontakta dig om du byter mejladress och glömmer att meddela oss det. 

Medlemskapet kommer garanterat att ge dig fina fågelupplevelser! Här ett par av de kattugglor som bor på Värmdö. Foto: Anne-Charlotte Bergenheim

Swish

Enklast är att swisha in medlemsavgiften! Swishnummer
123 386 04 83 (Värmdö Fågelklubb). 

Bankgiro

Vårt bankgironummer är 648-9215. Glöm inte ange namn och telefonnummer  eller e-postadress när du betalar in. Observera att klubben är registrerad hos banken under sitt tidigare namn Wermdö Ornitologer. 

Information med anledning av EU:s dataskyddsregler

Vi följer Dataskyddsförordningen (GDPR) vid behandling av personuppgifter. De uppgifter vi sparar i vårt medlemsregister är endast namn, e-postadress och telefonnummer. Uppgifterna lagras på ett säkert sätt och vi sprider dem inte vidare till andra parter eller tillåter någon att ta del av dem. Personupgiftsansvarig hos oss är vår medlemsansvariga Majna Gemsjö, som hanterar medlemsregistret.  

Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap/prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på en länk som finns längst ned i varje nyhetsbrev eller kontakta Majna. Dina uppgifter tas då bort permanent från registret. 
Fullständig information finns i dokumentet nedan: