Jämnt slutresultat i Februariracet

Februariracet avgjort! Tom Arnbom och Jonas Olsson delar i år förstaplatsen, grattis! Men det blev stenhårt in i det sista. Majna Gemsjö var på vippen att spurta ifatt herrarna i toppen, och Lotta Norman var inte långt efter.

Jonas och Tom delar alltså förstaplatsen, och lämpligen tar Tom över vandringspriset från Jonas som vann förra året. Prisutdelning på VFK:s årsmöte i Kyrkettan den 19 mars. Bra kämpat allihop! Verkligen kul att se all entusiasm.

Sammanlagt obsades hela 80 arter.

Slutställning:
Tom Arnbom 68 arter, Jonas Olsson 68, Majna Gemsjö 67, Lotta Norman 65, Per Åkerlund 62, Jörgen Warstrand 60, Maria Böhm 58, Sven Faugert 58, Pernilla Ådén 52, Emrik Looström 50, Elin Gawell 48, Håkan Steen 48, Magnus Rydén 45, Arne Wallers 36, Anna Olsson 35.

Håkan Steen

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter